![]() |
Jakie są zalety mieszkania w Waszym mieście? - Wersja do druku +- FAIL SHOW (http://www.failshow.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1.html) +--- Dział: Pogaduszki (/forum-8.html) +--- Wątek: Jakie są zalety mieszkania w Waszym mieście? (/thread-7.html) |
Jakie są zalety mieszkania w Waszym mieście? - PompoN - 01-18-2013 02:47 PM Cześć. Wątek o takiej tematyce, bo ostatnio zastanawiam się nad tym czy w moim mieście nie żyje się najgorzej. Jestem z Kalisza i największym minusem tego miasta jest brak jakiejś kultury. Po prostu taka mala dziura, która ma wszystko co niezbędne do życia, ale nie można nigdzie wyjść i się pobawić. ![]() RE: Jakie są zalety mieszkania w Waszym mieście? - cząpek_Krk - 01-18-2013 02:49 PM jestem z Krakowa i chyba nie musze tłumaczyc, że to najlepsze miasto w Polsce jest. ![]() koncerty mamy, festiwale mamy, turystów mamy, z pracą tak sobie, ale też ja mamy ![]() RE: Jakie są zalety mieszkania w Waszym mieście? - P_otworkowa - 01-18-2013 02:50 PM Ja studiuję w Warszawie (pochodzę z Olsztyna) i przytłacza mnie to miasto. ![]() RE: Jakie są zalety mieszkania w Waszym mieście? - cząpek_Krk - 01-18-2013 02:52 PM ja kończyłem polibude w częstochowie, więc jestem chyba tym nielicznym wyjątkiem, który z dużego miasta wyjechał do małego, zeby się edukować. ![]() RE: Jakie są zalety mieszkania w Waszym mieście? - wpadka - 01-18-2013 08:57 PM Ja nie mieszkam w mieście, więc ciężko się wypowiedzieć ![]() RE: Jakie są zalety mieszkania w Waszym mieście? - Turskaffka - 01-19-2013 09:24 PM Ja też nie mieszkam w mieście, ale mam do dużego miasta blisko i to chyba najlepsza sytuacja! Kina, kluby i to co dla młodej osoby w mieście ważne, a kiedy trzeba to cisza i spokój wsi! RE: Jakie są zalety mieszkania w Waszym mieście? - Thalassa - 01-22-2013 06:44 PM Ja mieszkam w Poznaniu i bardzo mnie to cieszy, że jest tu dużo kin, teatrów, muzeów, sklepów, że nigdy się nie nudzę. ![]() |