![]() |
Czy obchodzą Was Wasi przodkowie? - Wersja do druku +- FAIL SHOW (http://www.failshow.pl) +-- Dział: Pozostałe (/forum-14.html) +--- Dział: Off Topic (/forum-16.html) +--- Wątek: Czy obchodzą Was Wasi przodkowie? (/thread-65.html) |
Czy obchodzą Was Wasi przodkowie? - Kropka - 01-19-2013 05:34 PM Wiecie coś o nich? Identyfikujecie się z nimi? Zauwazacie, ze w czyms jestsescie do nich podobni? A do pokolenia swoich rodziców? RE: Czy obchodzą Was Wasi przodkowie? - Turskaffka - 01-19-2013 10:02 PM Bardzo mnie to interesuje, mam zrobione drzewo genealogiczne w którym mam ponad 300 osób, różnych członków rodziny... Ja jestem podobna bardzo i z wyglądy i charakteru po kądzieli... do matki, a potem do babki, nawet do prababki podobno też... tak mówią ci, co znali jeszcze moją prababcię własnie RE: Czy obchodzą Was Wasi przodkowie? - Thalassa - 01-22-2013 06:09 PM Kiedyś mnie to interesowało, wypytywałam, rysowałam drzewo genealogiczne, ale potem jakoś straciłam zapał i teraz w zasadzie mało mnie to obchodzi. |