![]() |
Muzyka z netu - Wersja do druku +- FAIL SHOW (http://www.failshow.pl) +-- Dział: Forum (/forum-1.html) +--- Dział: Pogaduszki (/forum-8.html) +--- Wątek: Muzyka z netu (/thread-60.html) |
Muzyka z netu - Kropka - 01-19-2013 04:54 PM Wypowiedźcie się czy ściągacie muze z netu? Jak sądzicie, jaka przyszłość czeka muzę z netu? RE: Muzyka z netu - Turskaffka - 01-19-2013 09:33 PM Raczej nie ściągam... lubię miec płyty na własnośc, fakt, czasem to troszkę trwa, zanim mogę sobie na jakąś pozwolic, ale lubię miec swoje, na półce i już! RE: Muzyka z netu - Aggatka - 01-19-2013 10:40 PM Co tu dużo gadac, sama osobiście nie bo się nie znam i nie umiem, ale ktoś na moją prośbę mi ściąga to co chcę! RE: Muzyka z netu - wpadka - 01-22-2013 04:24 PM Ja też kupuję płyty. Jeśli uwielbiam jakiś zespół, to przecież jakoś tak muszę kupić ich płytę, nie mogę inaczej ![]() RE: Muzyka z netu - Thalassa - 01-22-2013 06:39 PM Ja słucham takiej muzyki, że nawet gdybym chciała, to nie kupiłabym ich płyt, bo zwyczajnie nie ma gdzie. W polskich sklepach nie ma, na allegro też nie, a amazon i zagraniczne sklepy to jednak za duży wydatek. Zresztą kilka oryginalnych płyt mam i naprawdę nie słyszę różnicy. |