![]() |
Oddam w dobre ręce szczeniaki - Wersja do druku +- FAIL SHOW (http://www.failshow.pl) +-- Dział: Pozostałe (/forum-14.html) +--- Dział: Kupię/Sprzedam (/forum-17.html) +--- Wątek: Oddam w dobre ręce szczeniaki (/thread-6.html) |
Oddam w dobre ręce szczeniaki - cząpek_Krk - 01-18-2013 02:42 PM Hej. Sunia nam się oszczeniła i mamy do oddania 3 szczeniaki dobermana. Bez rodowodów itp., ale jeśli ktoś lubi psy i zwierzęta w ogóle to powinien się skusić. Sami wiecie, jakie z nich potem fajne zwierzaki wyrastają. ![]() Jeśli ktoś chciałby przygarnąć takiego małego i kochanego szczeniaczka to niech pisze na priva. ![]() RE: Oddam w dobre ręce szczeniaki - wpadka - 01-18-2013 09:21 PM Ja tylko tutaj napiszę i zapytam o cenę - ile byś chciał za takiego szczeniaczka? ![]() Kurcze, wiadomo, że trzymać je to bylaby sztuka, ale znów oddawać to ja bym nie mogła ;P RE: Oddam w dobre ręce szczeniaki - Turskaffka - 01-19-2013 09:52 PM Gdyby nie to, że już mam dwa psy, to bym się nie zastanawiała... a tak?? Niestety, a szkoda, bo to fajne psy są! RE: Oddam w dobre ręce szczeniaki - Thalassa - 01-22-2013 06:05 PM Oj, ja też żałuję. Co prawda nie mam żadnych psów, ale mieszkam w bloku, więc to nie byłoby zbyt wygodne. |