![]() |
Zdjęcia klasowe - Wersja do druku +- FAIL SHOW (http://www.failshow.pl) +-- Dział: Społeczność (/forum-9.html) +--- Dział: Wspomnienia ze szkoły (/forum-13.html) +--- Wątek: Zdjęcia klasowe (/thread-3.html) |
Zdjęcia klasowe - wyhylymylyBB - 01-18-2013 02:13 PM Pamiętam, że strasznie nie lubiłem zdjęć klasowych. Fotograf zawsze był jakimś ciecie, który nie potrafił robić zdjęć i nikt nie wychodził fajnie. :/ Wasze też takie były? RE: Zdjęcia klasowe - P_otworkowa - 01-18-2013 02:14 PM Siemka. ![]() Taki chyba urok tych zdjęć. Pamietam swoje, tez zawsze wychodziło się okropnie. Najgorzej było zamawiać zdjęci legitymacyjne. Raz zamówiłam i wyglądałam jak paszczur. od tamtej pory tylko do profesjonalnego fotografa z takimi rzeczami. ![]() RE: Zdjęcia klasowe - wyhylymylyBB - 01-18-2013 02:15 PM Hehehehe. Znam to! Też kiedyś zamówiłem, ale jak przyszły gotowe to miałem ochotę walnąć sobie na twarz cenzure. :// RE: Zdjęcia klasowe - cząpek_Krk - 01-18-2013 02:17 PM siemka. u mnie przez całą podstawówkę i gimnazjum był cały czas ten sam fotograf. nazywał się andrzej, a do pomocy miał swojego syna. też andrzeja LOL! co lepsze, ten synuś był taki cieciowaty, że zamiast mu pomagać to tylko mu się plątał pod nogami. RE: Zdjęcia klasowe - wyhylymylyBB - 01-18-2013 02:19 PM Mam takie wrażenie, że ci wszyscy fotografiowie to jacyś niewydarzeni byli. U mnie co chwile był ktoś inny. RE: Zdjęcia klasowe - cząpek_Krk - 01-18-2013 02:20 PM u mnie w mieście to byly takie jaja, że ten koleś z synalkiem mieli największy udział w rynku hehe ;P ponoć jest ostra konkurencja, a przynajmniej byla, kiedy chodziłem do gim RE: Zdjęcia klasowe - PompoN - 01-18-2013 02:44 PM ja mialem szczęście i nie było problemów ze zdjęciami. co więcej, nam robiła je babka. nietypowe jak na fotografa. ![]() RE: Zdjęcia klasowe - cząpek_Krk - 01-18-2013 02:44 PM łooo, no to ciekawe jak ta kobieta radzila sobie w tym biznesie. ten sprzęt musiał tyle ważyć, a ona sama jedna go targała ![]() RE: Zdjęcia klasowe - wpadka - 01-18-2013 09:13 PM Nawet mi nie mówcie! Przecież to nigdy normalny fotograf nie był, tylko jak piszecie - cieć ![]() ![]() RE: Zdjęcia klasowe - Aggatka - 01-19-2013 10:22 PM Mam do dziś dnia w domowym archiwum takie zdjęcia klasowe sprzed wielu lat! Dobrze, że wiem, która to ja bo byłby problem z rozpoznaniem! |